Product features

 • The toolbox is designed especially for bike tools; it’s made of heavy duty plastic and is waterproof and dustproof.
 • Flaps in the lid can be closed tightly with the Velcro straps; when closed, they also secure the tools in place. Open flaps and inner part of the lid are equipped with 44 individual pockets to carry your tools. The biggest pockets can take our T-handle hexes up to size 10, and a special small pockets can securely hold L-shaped hex down to size 1.5 or similar small tools, so nothing ever gets lost.
 • Two side tool trays with cut out SOS foam, dimensions 280 mm × 250 mm, will keep your tools in place. When not in use the trays are stored in the case, when working the trays can be fixed on the side of the case, enabling you to have all of the tools always at hand and more space on the table for other items. Side trays are built with metal chassis for stability and strength.
 • Additional SOS foam tray for tools storage (dimensions 385 mm × 280 mm) at the bottom of the case.
 • Small parts organizer with three compartments and modular parts to build up to 21 compartments
 • Additional space for spare parts and/or lubes.

Avantazhet:

 • Fully equipped tool case with 94 pieces of carefully selected high-quality Unior tools
 • Wheels and retractable handle with safety latch for easy transportation
 • xhepat janë të qepura me fije najloni rezistente
 • Left and right SOS foam tray (280 mm × 250 mm) with tools cutouts and metal bottom that hooks on the edge of the case.
 • SOS foam tray (385 mm × 280 mm) at the bottom of the case with cutouts for bigger tools
 • Foam cutouts feature laser engraved names/codes of the tools
 • rezistenca ndaj ndikimit të ujit dhe pluhurit sipas standardit IP67
 • skajet e mbulimit të mbrojtura
 • valvula automatike e lehtësimit të presionit
 • kopsa të forta për shkrirje dhe fiksim të thjeshtë dhe të lehtë
 • dorezë gome
 • material rezistent i trupit të valixhes
 • fije najloni që nuk gërryen
 • Mundësia e mbylljes me dry (nuk përfshihet)
 • lidhës alumini në fund të kutisë
 • panelet anësore përshtaten saktësisht në kapakun e kutisë
 • The lid can carry T handle hexes up to size 10
 • Special safety tight pockets to hold small tools
 • 44 pockets in total, three SOS foam trays that can fit 50 or more tools, small parts organizer
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Master tool kit 629067 1600MASTERKIT-US 95 20800
Çeles i hapur në të dyja anët 110/1 6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19 7
Pincetë e rrafshët 1342 160 1
Hanger genie - Hanger alignment tool 1602/5 1
Crank cap tool 1609.1 1
Pedal wrench 1613/2DP-US 15 1
celes kon, vetëm njëanshëm 1617/2DP-US 13 (2x), 14 (2x), 15 (2x) 6
celes për fiksimin foli banesë 1632 1
Zinxhiri kontrollor, për përdorim profesional 1643/4 0 - 1,2 1
Master chain tool 1647/2BBI-US 1
Set i dy leva gomave , e zezë 1657BLACK 1
Chain whip, singlespeed 1659/2DP-US 1
Voztar shtytje bosht 1661/4 1
Mbartës volant Shimano® 1670.1/4 1
Mbartës volant Shimano® 1670.5/4 1
Cassette lockring tool with 12mm guide pin 1670.9/4 1
mbartës e volant 1670/2BI-US 11/12 1
Mjet fishekë fund kllapa 1671.1/4 1
Bottom bracket socket 16 Notch 1671.16N 1
Bottom bracket socket BSA30 1671.BSA30 1
Vendosur heqës unazë 1701/5 3 1
Bartës thithit 1751/2 1
Mjet kuvendit thithit 1751/2T 1
Valve core remover 1755/2 1
Speed nipple bit 1756 1,5, 2,5 2
2-in-1 Disc Brake Tool 1757/2DP-US 1
Hub Genie 1758/4 20, 12 & 15 2
Çelës unazor i hapur 183/2 8 x 10 1
Çelës vazhdues, imbus 1/4" 187/2HX 3, 4, 5, 6 4
Çelës vazhdues,TX Profil 1/4" 187/2TX TX 10, TX 15, TX 25, TX 27, TX 30 5
Reversible ratchet 1/4" 188.1/1ABI-US 1/4" 1
Reduktues 1/4" 188.7/2 1/4" - 3/8" 1
Çelës vazhdues 1/4" ,6 këndësh 188/2 6p 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13, 12 8
Arpion me dy drejtime 1/2" 190.1/1ABI-US 1/2" 1
Reduktor 1/2" 190.7/2 1/2"x3/8" 1
Çelës i mbyllur, i lakuar 190/1 6p 15 1
T-handle hex wrench 193HX-US 2, 2,5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 8
TX profile screwdriver with T-handle 193TX-US TX 10, TX 25 2
Celes imbus gjashtëkëndesh 220/3 3, 1.5, 2, 2.5 4
Çelës imbus për kënde 220/3S 4, 5, 6 3
Çelës imbus, TX profil 220/7TXN TX 8 1
Çelës I rregullueshëm 250/1 200 1
Electronic torque wrench 266B 1/4"x1 - 20 1
Nonjus,shubler matës 271 0 - 150 1
Dana të kombinuara,izoluara 406/1VDEBI 160 1
Dana per prerje anësore,izoluara 461/1VDEBI 160 1
Cable housing cutters 584/4BI-US 180 1
Kaçavidë e rrafshët me izolim VDETBI 603VDETBI 0.5 x 3.0x100, 1.0 x 5.5x125 2
Kaçavidë kryq (PH) e izoluar VDETBI 613VDETBI PH1x80 1
Kaçavidë me grep të lakuar dy herë 639C 165 1
Measuring tape 710R-US 3 m 1
Flat file with handle, bastard 760HB-US 200 1
Çekan me shtojca plastike 820 27 1
Master kit tool case 970MASTERKIT 585x361x238 1
Small parts organizer for 970Masterkit 970MASTERKIT-ORG 1
Unior Bicycle Mechanics Book #1 KAT.BIKEBOOK1 EN 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Related products

Photo (pictures)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.