vendos mjet

Home kit - 1600HOMEKIT-US

SKU: 629070, Dimensions: , Quantity: 37

BMX kit - 1600BMX

SKU: 629345, Dimensions: , Quantity: 44

Pro Kit - 1600PROKIT-US

SKU: 627358, Dimensions: , Quantity: 46

Master tool kit - 1600MASTERKIT-US

SKU: 629067, Dimensions: , Quantity: 95

Pro Tool Roll Set - 1600ROLL-P-US

SKU: 628716, Dimensions: , Quantity: 20

Tool Roll Set - 1600ROLL-US

SKU: 628714, Dimensions: , Quantity: 15

BMX roll set - 1600BMX-ROLL

SKU: 629349, Dimensions: , Quantity: 21

Master wheel building kit - 1754

SKU: 629377, Dimensions: , Quantity: 20

Crank Saver Kit - 1695MB1-US

SKU: 626980, Dimensions: - , Quantity: 5

Fletëpalosje Përgjithshëm biçikletë - 1600N1-US

SKU: 629226, Dimensions: , Quantity: 152

Socket set 1/4" in plastic box - 188BI6P15-US

SKU: 626780, Dimensions: 4 - 13, Quantity: 15

I RI

Set of screwdrivers with security TX profile - 621/1TBICB6-US

SKU: 629695, Dimensions: TR10 - TR30, Quantity: 6

Bike tool set in tool tray - 1600SOS13-US

SKU: 629197, Dimensions: , Quantity: 6

Tool carriage trays

Bike tool set in tool tray - 1600SOS14-US

SKU: 629195, Dimensions: , Quantity: 21

Tool carriage trays

Bike tool set in tool tray - 1600SOS15-US

SKU: 629193, Dimensions: , Quantity: 47

Tool carriage trays

Bike tool set in tool tray - 1600SOS16-US

SKU: 629191, Dimensions: , Quantity: 21

Tool carriage trays

Bike tool set in tool tray - 1600SOS17-US

SKU: 629189, Dimensions: , Quantity: 17

Tool carriage trays

Bike tool set in tool tray - 1600SOS18-US

SKU: 629187, Dimensions: , Quantity: 21

Tool carriage trays

Bike tool set in tool tray - 1600SOS19-US

SKU: 629185, Dimensions: , Quantity: 18

Tool carriage trays

Bearing service tool tray - 1600SOS20-US

SKU: 629063, Dimensions: , Quantity: 30

Tool carriage trays
  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.