Configurator

Unior 3D configurator

Ne ju prezantojmë mënyrën e përsosur për të vendosur tavolina modulare pune dhe për të organizuar të gjithë punëtorinë e bërë me porosi! UNIOR 3D Configurator u mundëson klientëve tanë një përvojë më të lehtë dhe më transparente gjatë blerjes, dhe mbi të gjitha të përshtatur plotësisht me nevojat dhe dëshirat e tyre.

banner-900x465px.jpg

A comprehensive and sophisticated way to set up either modular workbench or organize an entire custom workshop. It will give users view of their future workshop and help them to choose which Unior products are most suitable for them.

ikona1.jpg
I destinuar për përdoruesit fundorë dhe të biznesit
ikona2.jpg
Plotësisht falas
ikona3.jpg
Vendosja e hapësirës së lirë për matje, tërheqja e pengesave si dritaret, dyert…
ikona4.jpg
Në dimensione realiste, një përzgjedhje gjithëpërfshirëse e pajisjeve të punës UNIOR (banakë, karroca...)
ikona5.jpg
Kerkesat në vetëm disa hapa
ikona6.jpg
Mundet ruajtja e renderit ne Excel specifikacion ne kompjuter

Konfigurues për përdoruesit e biznesit
Një mënyrë e veçantë e përdorimit të Konfiguratorit 3D është menduar për përdoruesit e biznesit, të cilët pas regjistrimit të kompanisë së tyre mund ta përdorin konfiguruesin për disa klientë.
326 / 5,000 Translation results Përdoruesit e regjistruar mund të eksportojnë (eksportin) projektin përmes të ashtuquajturit sistemi "Ticketing" dhe të përgatisin drejtpërdrejt një ofertë për klientin (për shembull në një dyqan ose në zyrë). Në këtë mënyrë, përveç ofertës gjithëpërfshirëse të UNIOR-it, ju mund t'i prezantoni dhe këshilloni ata për paraqitjen e hapësirës së punës dhe funksionalitetin e saj praktik.Instructions for use can be read at this link.: PDF I REWO