Cookies

##Çfarë janë cookies?

Cookies janë skedarë të vegjël me tekst në kompjuterin tuaj që përdoren për të ruajtur informacione se sa herë keni vizituar faqen tonë të internetit dhe çfarë ju interesuan gjatë këtyre vizitave. Cookies nuk përmbajnë asnjë informacion personal që mund të përdoret për t'ju identifikuar.

** Pse janë të domosdoshme cookies? **

Cookies na ndihmojnë të sigurojmë një përvojë më të mirë të përdoruesit në faqen tonë të internetit.

Për shembull, cookies mund të regjistrojnë preferencat dhe cilësimet tuaja, hyrjet në formularët në internet dhe informacionin për përdoruesit e regjistruar.

Funksionet themelore të biznesit elektronik do të ishin të pamundura pa cookies. Për të qenë specifik, dyqanet në internet përdorin cookies për të regjistruar produkte në shportën e blerjeve, produkte të preferuara, informacione të tjera në lidhje me blerjet, etj.

Cookies na lejojnë të regjistrojmë statistikat e faqes në internet, e cila nga ana tjetër na ndihmon të zbulojmë dhe korrigjojmë çdo gabim dhe të ofrojmë përmbajtje më të mirë ose një shërbim më të përshtatshëm në vizitat tuaja të mëvonshme në faqen tonë të internetit.

Me anë të cookies, çdo partner reklamimi që mund të keni mund t'ju ofrojë reklama përkatëse.

Disa cookies janë jetike për vetë funksionimin e faqes në internet ndërsa të tjerët mund të ruhen vetëm me marrëveshjen tuaj.

Lista e cookies

572/5000 _utma | Google Analizat | 2 vjet | Përdoret për të identifikuar përdoruesin (numri i vizitave, vizita e parë dhe e fundit).
_utmb | Google Analytics | 30 minuta | Përdoret për të ruajtur kohëzgjatjen e vizitës. Ruan kohën e saktë të një vizite (sesioni) të ri.
_utmc | Google Analzat | Fundi i seancës | Përdoret për të ruajtur kohëzgjatjen e vizitës.
_utmz | Google Analytics | 6 muaj | Përdoret për të ruajtur informacionin se si përdoruesi arriti në sit, cilin motor kërkimi dhe fjalët kyçe që përdorën dhe vendndodhjen nga u përdor.
_utmv | Google Analizat | 2 vjet | Përdoret për segmentimin e përdoruesve.

Çaktivizimi i cookies

Shumica e shfletuesve të internetit pranojnë cookies automatikisht. Ju mund të fikni cookies në çdo kohë duke ndryshuar cilësimet e shfletuesit tuaj.

Çaktivizimi i cookies do të parandalojë që faqja e internetit të funksionojë në mënyrë optimale ose të çaktivizojë disa nga veçoritë e saj. Sidoqoftë, edhe me të gjithë cookies të fikur, shfletuesi juaj do të marrë përsëri informacione të caktuara që kërkohen për funksionimin themelor të faqes sonë të internetit.