Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • Materiali: çeliku e veçantë mjet, thekur me te zbutura
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
 • ergonomik detyrë e rëndë komponent të dyfishtë të trajtojë
 • Two configurations: one for 10/11/12t small-cog cassettes, one for 13/14t small-cog cassettes
 • Ridges on the outside of the pins provide a secure grip on the cassett.
 • Access hole allows for a cassette lockring tool to fit.

Si të përdorni mjet:

 • Modern replacement of the traditional chain whip
 • Pins on the tool engage with the smallest sprocket on the cassette and hold it in place, while the opening in the middle allows for easy access to the cassette lockring.
 • Version for 11- & 12-tooth sprockets has longer pins on the “12t” side. This makes it fully compatible with cassettes where two smallest sprockets have 10 and 12 teeth. For removal of the sprocket, where the smallest sprocket has 10t, the tool reaches over it and engages with the next 12t sprocket.
#title#
kodi zbehtëLenghtDiameterThicknessAdditionsl lenghtGjerësiaWidthPeshë
62493111/123508,646,449,846238
62496713/143508,646,453,157,7238
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.