More About Product

Profilet

socket 6-pointsocket 12-pointPremium chrome vanadium steelLifetime warranty

Product features

 • Materiali: krom vanadium
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
 • profili deri në dimension 12x14 është 6 pikë, nga 17x19 30x32 për të është 12 pikë

Përdorim:

 • Në të industrisë dhe riparimin e dyqane të specializuar në instalime hidraulike dhe pneumatike
 • Ky celes ndihmon të punuar në nyje ku përdorimi i celes standarde unazë është e pamundur për shkak të natyrës së punës (sindikatat p.sh. mbi kabllo çeliku, tuba hidraulike dhe të ujit dhe të valvulave etj).
#title#
kodWrench sizeLenghtThicknessThicknessGjerësiaWidthAdditionsl lenghtAdditionsl lenghtPeshë
6127018 x 1014578.518206748
61270210 x 111528.59202278.564
61270311 x 1316591122268.51088
61270412 x 1417810122428911125
61514716 x 181961212.530.533.51314203
61270517 x 19210131432351415204
61270619 x 22233141635411517242
61270722 x 24265161741451718297
61270824 x 27265171745481820367
61270930 x 32285212350522224552
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.