Product features

Thanks to its ergonomic shape and long double dipped handle for leverage, this chain whip will disassemble 1/8˝ fixed gear sprockets and single speed cassette sprockets with ease and without slippage. Magnet at the end of the chain helps with securing the chain to the sprocket and makes storage easier. Tool body features a lockring wrench for fixed gear sprocket lockrings. Made from laser cut tool steel and heat treated for strength and lasting performance.
 • Materiali: çeliku special mjet, thekur me te zbutura
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
 • Magnet holds chain in place and makes the storage easier
#title#
kodLenghtWidthHeightPeshë
62890232352.511376
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Related products

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.