Fleta e të dhënave

pdfSpeed nipple bit - 1756

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • Works with conventional nipples
 • A protruding part in the center of the speed nipple bit keeps the nipple centered and prevents the tool from slipping off it. Eventually, as the nipple is fully threaded down the spoke, the protruding part of the tool touches the approaching spoke and unseats the driver. This enables that all the nipples are threaded down the spokes to the same depth, which leaves you with the perfect starting point to build great wheels.
#title#
kodi zbehtëLenghtLenghtPeshë
6269811,5501,511
6269822,5502,511
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.