266B

Product features

 • Torque wrench specially designed for work on bikes. Both versions in a size to best fit the intended use, precise and easy to use. Smaller version features a ¼˝ square drive and will allow you to work on even the most hidden bolts with low torque values. Bigger version features ½˝ square drive and will accept all our bottom bracket sockets, suspension top cap sockets and cassette lock rings without any adaptors.
 • antislip handle
 • target torque warning: buzzer + 2 LED lights
 • operation mode: peak hold / track
 • unit selection: N-m, in-lb, ft-lb, kg-cm
 • gear teth: 60
 • battery: 1×AAA (not included), compatible with rechargeable battery
 • warranty: 10.000 cycle / one year
 • auto power off after 5 min

More About Product

Profilet

1 year warranty

#title#
kodSign SQ 4-point profileTorque in NmLenghtpeshë-- prazen stolpec -- 
6277841/4"1 - 20207249
6277851/2"4,3 - 85290535
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.