Product features

 • Materiali: çeliku e veçantë mjet, thekur me te zbutura
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar për ISO 1456:2009 standarde
 • plastike të dyfishtë zhytur trajton
 • Dizajni dhe dimensionet e mjeteve tona gjithmonë përshtaten me standardet e reja dhe modelet e biçikletave.Vetëm njëanshëm celes kon ka një rezistencë të shquar, ngurtësinë, qëndrueshmëri dhe përshtatje të shtrënguar. Formë ergonomik siguron funksionalitet të mirë.celes kon ulet përkryer në dorë që e bën punën e shpejtë dhe të rehatshme.
#title#
kodWrench sizeLenghtThicknessPeshë
62492013200286
62492114200297
62492215200291
62492316200281
62492417200289
62492518200297
62492619200281
62492720200296
624928222203134
624965232203132
624929242203130
628173262002161
624964272403151
625022282403151
624938302403293
624915322754286
624916362754279
624956402754275
624966Sale1/2"275485
624972Sale9/16"200285
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.