More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

The most advanced chain tool in our range. Featuring machined body & precisely made spindle threads for smoothness and ease of use. Large handle gives extra leverage and breaks the chain easily. Master Chain Tool features floating chain support for perfect positioning and support of any chain. Works with all derailleur chains from 6–12-speed, is compatible with SRAM AXS chain and works with 1/8˝single speed chains. It also supports Campagnolo’s 11- and 12-speed chain peening. Tool comes with three different interchangeable chain supports; preinstalled is a single link support, available are also a wider double link chain support for extra grip on the chain and a dedicated SRAM AXS chain support. Hidden compartment at the in body of the tool features an additional replacement chain pin.

Comes with:

 • Long and short derailleur chain support (compatible with 6–12-speed derailleur chains)
 • Dedicated SRAM AXS chain support
 • Campagnolo chain pin blocker
 • Replacement chain pin

Compatible with:

 • All derailleur chains from 6–12-speed
 • SRAM AXS flat top chain
 • Most single speed 1/8˝ chains
 • Campagnolo 11- and 12-speed chain peening
#title#
kodLenghtPeshëWidthHeight
62851689.556042191.5
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (Video)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.