Product features

 • The toolbox is designed especially for bike tools; it’s made of heavy duty plastic and is waterproof and dustproof.
 • Flaps in the lid can be closed tightly with the Velcro straps; when closed, they also secure the tools in place. Open flaps and inner part of the lid are equipped with 44 individual pockets to carry your tools. The biggest pockets can take our T-handle hexes up to size 10, and a special small pockets can securely hold L-shaped hex down to size 1.5 or similar small tools, so nothing ever gets lost.
 • Two side tool trays with cut out SOS foam, dimensions 280 mm × 250 mm, will keep your tools in place. When not in use the trays are stored in the case, when working the trays can be fixed on the side of the case, enabling you to have all of the tools always at hand and more space on the table for other items. Side trays are built with metal chassis for stability and strength.
 • Additional SOS foam tray for tools storage (dimensions 385 mm × 280 mm) at the bottom of the case.
 • Additional space for spare parts and/or lubes.

Avantazhet:

 • Wheels and retractable handle with safety latch for easy transportation
 • xhepat janë të qepura me fije najloni rezistente
 • Blank trays for customization available separately, cut them yourself and create the ultimate tool case for your needs. We suggest using hot wire foam cutter or utility knife for cutting.
 • rezistenca ndaj ndikimit të ujit dhe pluhurit sipas standardit IP67
 • skajet e mbulimit të mbrojtura
 • valvula automatike e lehtësimit të presionit
 • kopsa të forta për shkrirje dhe fiksim të thjeshtë dhe të lehtë
 • dorezë gome
 • material rezistent i trupit të valixhes
 • fije najloni që nuk gërryen
 • Mundësia e mbylljes me dry (nuk përfshihet)
 • lidhës alumini në fund të kutisë
 • panelet anësore përshtaten saktësisht në kapakun e kutisë
 • The lid can carry T handle hexes up to size 10
 • Special safety tight pockets to hold small tools
 • 44 pockets in total, three SOS foam trays that can fit 50 or more tools, small parts organizer
#title#
kodLenghtWidthHeightLenghtWidthHeightPeshë
62906858536123823,0314,219,379400
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.