Product features

 • mjet është përdorur për largimin e unazë e vjetër nga shoku pasme.
 • Me përdorimin e këtij mjeti dhe një zëvendës, heqja e unazë është tepër e lehtë.
 • mjet mbështet heqjen unazë me diametër 12 mm dhe diametër 12,7 mm.
#title#
kodi zbehtëDiameterDiameterDiameterDiameterDiameterLenghtPeshë
62300612 - 12,711,813,912,514,92276300
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Mjet mbledhur së bashku me shoku është vënë në ves​​. Unazë shtypet tani nga shoku me përdorimin e vesit. Unazë është shtyrë në pjesën më të madhe të mjet, nga ku ajo mund të hiqet me lehtësi.

Unazë e re është vendosur paralelisht tjetër për hapjen në shok dhe vënë së bashku në ves​​. Me përdorimin e vesit, unazë, kapet në shok.

Përdorim (Video)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.