More About Product

Product features

 • Master link pliers are designed for installation and removal of the chain master links on most 6 – 13 speed derailleur chains, including Sram flat top chains.
 • Laser cut and heat treated.
 • Features dual-function jaws capable of both opening and closing master links.
 • Compatible with 6 – 13 speed derailleur chains, including Sram flat top chains.
 • Equipped with double-dipped handles for enhanced comfort.
 • Materiali: krom vanadium
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
#title#
kodLenghtWidthGjerësiaWidthHeightPeshë
6293661605613.5342174
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.