Product features

Si të përdorni mjet:

  • Për të lehtësuar kalimin e varfër dhe e pabarabartë veshin trenit makinë, prodhuesit më të rekomandojë zëvendësimin zinxhir në ose para se 0,6% shtrirje. Tani ju mund të shpejt dhe me saktësi të përcaktojë veshin dhe shtrirje e çdo zinxhir. Thjesht futur këmbët kontrollor zinxhir në dy lidhje, shtypni matës krahun ritëm të shtrënguar, dhe pastaj shikoni dritaren matës për një lexim të saktë.
#title#
kodi zbehtëLenghtWidthThicknessMinimum additional lenghtMaximum additional lenghtPeshë
6171700 - 1,213725,520119,4120,6142
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.