964/31SOS

Атрибути на производот

 • Tool tray dimension: 564 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 9x screwdriver socket 1/2", with TX profile (article 192/2TX) dim. TX20, TX25, TX27, TX30, TX40, TX45, TX50, TX55, TX60
 • 9x long screwdriver socket 1/2", with TX profile (article 192/2TXL) dim. TX20, TX25, TX27, TX30, TX40, TX45, TX50, TX55, TX60
 • 9x socket 1/2" with internal TX profile (article 191/1) dim. E10, E11, E12, E14, E16, E18, E20, E22, E24
 • 6x screwdriver socket 1/2", with ZX profile (article 192/2ZX) dim. M5, M6, M8, M10, M12, M14
 • 5x long screwdriver socket 1/2", with ZX profile (article 192/2ZXL) dim. M6, M8, M10, M12, M14
 • 8x hex socket 1/2" (article 192/2HX) dim. 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 14
 • 6x hex socket 1/2", long type (article 192/2HXL) dim. 5x100, 6x100, 7x100, 8x100, 10x100, 12x100
 • 3x spark plug socket 3/8" (article 186.4/2) dim. 21, 19, 16
 • 6x pin punch (article 641/6) dim. 2, 3, 4, 5, 6, 8)
 • 1x torque wrench (artikel 263) dim. 1/2"x40 - 200

Повеќе за производот

Профили

Do not use with pneumatic toolsPremium flex chrome vanadium steel

#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура рачни алати во SOS влошка за алат 621390 964/31SOS - 79
Насаден клуч со TX профил so priklucok од 1/2" 192/2TX TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40, TX 45, TX 50, TX 55, TX 60 9
Насаден долг клуч со TX профил со приклучок од 1/2" 192/2TXL TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40, TX 45, TX 50, TX 55, TX 60 9
Насаден клуч со внатрешен TX профил 1/2" 191/1 E 10, E 11, E 12, E 14, E 16, E 18, E 20, E 22, E 24 9
Насаден клуч со ZX профил приклучок 1/2" 192/2ZX M 5, M 6, M 8, M 10, M 12, M 14 6
Насаден долг клуч приклучок од 1/2" со ZX профил 192/2ZXL M 6, M 8, M 10, M 12, M 14 5
Насаден имбус приклучок од 1/2" 192/2HX 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 14 8
Насаден имбус клуч приклучок од 1/2", долг 192/2HXL 5x100, 6x100, 7x100, 8x100, 10x100, 12x100 6
Насаден клуч 1/2", 12 аголен 190/1 12p 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 24, 27, 30, 32 17
насаден клуч 3/8" за свеќици 186.4/2 21, 19, 16 3
Избивач 641/6 2, 3, 4, 5, 6, 8 6
Момент клуч 263 1/2"x40 - 200 1
SOS влошка за 964/31 SOS vl964/31SOS 564x364x30 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Резервни делови

 • За почетници и професионалци

  Гарнитурите содржат различни типови клучеви, клешти, одвртки, турпии, чекани, пробивачи, длета и други алати прават одличен првокласен избор за занаетчии експерти и прав избор и за почетници.
 • Интелегентен состав

  Составот на различните гарнитури е базиран на трајна соработка со локалните професионални корисници на Униор алатите. Готовите комплети ги имаат земено во предвид барањата на индивидуални полиња за работа и претставуваат квалитетен, осетлив избор на алат по атрактивна цена.
 • Едноставен избор

  Комплетите алати од типично поле ги поедноставуваат изборот и нарачката на специфични инструменти кои ви требаат и ги користите во вашата работа. Електричарите, автомеханичарите, авто-лакерите, компјутерските техничари и многу други професионалци веруваат на искуството на Униор.