192/2TX

Атрибути на производот

 • материјал:глава од специјален флекс хром ванадиум челик
 • материјал:врв од специјален плус јаглероден челик
 • целосно појачан и кален

Повеќе за производот

Профили

1/2” internal 4-pointTX profileDo not use with pneumatic toolsPremium flex chrome vanadium steelPremium plus carbon steel

#title#
шифраWrench sizeDiameterLenghtLenghtтежина-- prazen stolpec -- 
605562TX 2022.9521671
605563TX 2522.9521673
605564TX 2722.9521673
605565TX 3022.9521675
605566TX 4022.9521677
605567TX 4522.9521678
605568TX 5022.9521680
605569TX 5522.9572185
605570TX 6022.9572196

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.