Конфигуратор

Униор 3Д конфигуратор

Ви го претставуваме совршениот начин да поставите модуларни работни маси и да ја организирате целата сопствена работилница! Unior 3D Configurator им овозможува на нашите клиенти полесно и потранспарентно искуство за купување, а пред се целосно приспособено на нивните потреби и желби.

banner-900x465px.jpg

Сеопфатниот и софистициран начин за поставување или модуларни работни површини или организирање на цела сопствена работилница на тој начин ќе им даде на нашите клиенти увид во нивниот работен простор и полесна идеја за избор на производи на Униор.

ikona1.jpg
Наменет е и за крајните и за деловните корисници
ikona2.jpg
Целосно бесплатно
ikona3.jpg
Поставување на слободно место за мерење, извлекување на пречки како што се прозорци, врати,…
ikona4.jpg
Во реални димензии, сеопфатен избор на Unior работна опрема (шалтери, колички,…)
ikona5.jpg
Бара во само неколку чекори
ikona6.jpg
Можно складирање на спецификации за рендерирање и ексел на вашиот компјутер

Конфигуратор за деловна јавност
Во Unior Program посветивме посебен начин на користење на Unior 3D Configurator за нашите деловни партнери, кои исто така можат да го користат конфигураторот за неколку свои клиенти при регистрација на нивната компанија.
Регистрираните корисници можат да го извезат проектот преку таканаречениот систем „Ticketing“ и да подготват понуда директно до клиентот (на пр. во продавница или канцеларија). На овој начин, покрај сеопфатната понуда на Униор, можете да го презентирате и советувате и за распоредот на работниот простор и неговата практична функционалност.Упатството за употреба може да се прочита на овој линк.: PDF I REWO