192/2TXL

Атрибути на производот

 • материјал:глава од специјален флекс хром ванадиум челик
 • материјал:врв од специјален плус јаглероден челик
 • целосно појачан и кален
 • полиран
#title#
шифраWrench sizeDiameterLenghtLenghtтежина-- prazen stolpec -- 
612422TX 2022.91006476
612423TX 2522.91006486
612424TX 2722.91006486
612425TX 3022.91006486
612426TX 4022.91006490
612427TX 4522.91006492
612428TX 5022.91006494
612429TX 5522.910064100
612430TX 6022.910064110
619857TX 7024.310565253
619858TX 8024.310565261
619859TX 9026,810565363
619860TX 10026.810565325

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.