190/1 12p

Атрибути на производот

 • материјал:специјален флекс хром ванадиум челик
 • кован, целосно појачан и кален
 • завршна површина: хромирана според ISO 1456: 2009
 • полиран
 • изработен според стандард ISO 2725-1 (само метричка димензија)

Стандарди

ИСО 2725-1

Профили

1/2” internal 4-pointsocket 12-pointLIFE profileDo not use with pneumatic toolsPremium flex chrome vanadium steel

#title#
шифраWrench sizeDiameterDiameterLenghtТ минтежина-- prazen stolpec -- 
603812101522.9381255
6038131116.322.9381255
6038141217.922.9381265
6038151318.822.9381265
6038161419.722.9381265
6038171520.422.9381265
6038181622.921.5381265
6038191724.322381265
6038201825.5233812100
6038211926.8243814105
6038222028.1243814115
6038232129.3253814128
6038242230.4253814142
6038252331.7264014147
6038262433.1284216165
6038272737304318180
6038283040.7344622195
6038293243.2364622237
6217223647,937,84622245
6093663/8"1521,8381255
6093677/16"16.321,8381255
6093681/2"18.821,8381265
6093699/16"20.421,8381265
60937019/32"21,720.7381265
6093715/8"22.921.5381265
60937211/16"23,922381265
6093733/4"25,9233814105
60937425/32"27.9243814115
60937513/16"27,9253814128
6093767/8"29,9264014142
60937715/16"31,9284216165
6093781"33,9304216170
6093791.1/16"35,9304318180
6093801.1/8"37,9324320190
6093811.3/16"39,9344622195
6093821.1/4"41,9364622237

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.