190/1L12p

Атрибути на производот

 • материјал:специјален флекс хром ванадиум челик
 • кован, целосно појачан
 • хромиран според ISO 1456:2009
 • полиран
 • изработен според стандард ISO 2725-1 (само метричка димензија)

Стандарди

ИСО 2725-1

#title#
шифраWrench sizeDiameterDiameterLenghtТ минтежина-- prazen stolpec -- 
610762101522771285
6107631116.3227712110
6107641217.6227712100
6107651318.8227712107
6107661420.4227715112
6107671521.620.77715107
6107681622.921.57715121
6107691724227715130
6107701825.4237718150
6107711926217718140
6107722027.9247718176
6107732128257718166
6107742230267721197
6107752331.6277721226
6107762432287724223
6107772736307727277
6107783040347730317
6107793242367733335
6107803/8"15227712851
6107817/16"16.32277121101
61078419/32"21.620.777151071
6107855/8"22.921.577151211
61078611/16"242277151301
61078825/32"27.92477181761
61078913/16"282577181661
6107907/8"302677211971
61079115/16"322877242231
6107921"343077242451
6107931.1/16"363077272771
6107941.1/8"383277272951
6107951.3/16"403477303171
6107961.1/4"423677333351

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.