190/1 6p

Атрибути на производот

 • материјал:специјален флекс хром ванадиум челик
 • кован, целосно појачан и кален
 • хромиран според ISO 1456:2009
 • полиран
 • изработен според стандард ISO 2725-1 (само метричка димензија)
 • направен согласно стандард DIN 3124

Стандарди

ИСО 2725-1

Профили

1/2” internal 4-pointsocket 6-pointLIFE profileDo not use with pneumatic toolsPremium flex chrome vanadium steel

#title#
шифраWrench sizeLenghtDiameterDiameterТ минтежина-- prazen stolpec -- 
60530783813.222.91255
61015593813.922.91255
60085110381522.91255
600852113816.322.91255
600853123817.922.91265
600854133818.822.91265
600855143819.722.91265
600856153820.422.91265
600857163822.921.51285
600858173824.3221295
600859183825.52312100
600860193826.82414105
600861203828.12414115
600862213829.32514128
600863223830.42514142
600864234031.72614147
600865244233.12816165
600866254234.22916126
600867264235.33016126
6008682743373018180
6008692843383120185
6101562943393220185
600871304640.73422195
600872324643.23622237
6101055/16"3813.222.91255
6101063/8"381522.91255
6101077/16"3816.322.91255
6101081/2"3818.822.91265
6101099/16"3820.422.91265
6101105/8"3822.921.51285
61011111/16"3825.5231295
6101123/4"3826.82414105
61011313/16"3829.32514128
6101147/8"4031.72614142
61011515/16"4233.12816165
6101161"4235.33016126
6101171.1/16"43373018180
6101181.1/8"43393220185
6101191.3/16"4640.73422237
6101201.1/4"4643.2362255

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.