192/2HX

Повеќе за производот

Профили

1/2Инбус профилДа не се употребува на пневматски алатПремиум флекс-хром челик од ванадиумПремиум плус јаглероден челикДоживотна гаранција

Атрибути на производот

 • материјал:глава од специјален флекс хром ванадиум челик
 • материјал:врв од специјален плус јаглероден челик
 • целосно појачан и кален
 • димензии 17, 19, 22, 24 се користат за отстранување и монтажа на предни тркала
 • изработен според стандард DIN 7422 (само метричка димензија)
#title#
шифраЗнак НХ профилДијаметарДолжинаДолжинатежина-- prazen stolpec --
600978423602460
603420523602460
603421623602460
603422723602475
603423823602481
605923923602485
6034241023602495
60342512236024116
62403313236024100
60342614236024168
62403415236024115
60342717246020187
6034281926.56020195
6231412226,56020196
6231422426,56020210
6198943/16"22.9402460
6198957/32"22.9402460
6198961/4"22.9402460
6198993/8"22.9402495
6199001/2"22.94024116
6199019/16"22.94024168
6199025/8"22.94024187
6199043/4"26.84021195
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.