186.4/2

Атрибути на производот

 • материјал:специјален флекс хром ванадиум челик
 • кован,целосно појачан, кален
 • завршна површина:хромирана според ISO 1456:2009

Профили

3/8” internal 4-pointsocket 6-pointHEXAGON profileDo not use with pneumatic toolsPremium flex chrome vanadium steel

#title#
шифраWrench sizeDiameterLenghtSign HX profileтежина-- prazen stolpec -- 
6208191317.963681
6031931622631968
6208201824.7632268
6031921926632268
6007762127661968

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Заштита на површината

  Алатите за автомобили се изработени од одличен челик со подобрен состав. Неколку модели одат со дополнителна хромирана заштита на површината.
 • Ергономска рачка

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Висока прецизност

  Со својот перфектен дизајн и технолошка супериорност, Униор алатите за автомобили осигуруваат висока прецизност во секоја прилика за општа и наменска употреба.