191/1

Атрибути на производот

 • материјал: специјален хром ванадиум челик
 • кован, целосно појачан и кален
 • хромиран според ISO 1456:2009
 • полиран
#title#
шифраTX wrench sizeDiameterDiameterLenghtтежина-- prazen stolpec -- 
607141E 1022143858
607142E 1122153852
607143E 1222153855
607144E 1422173857
607145E 1622193862
607146E 1822213878
607147E 2026234095
607148E 222625.340105
607149E 242827.340119

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.