1000AD

Атрибути на производот

  • Алатот е наменет како основа за било кој електричар.

Информативен лист

pdfГарнитура алати - 1000AD

#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина тежина
Гарнитура алати 611884 1000AD - 62 7000
Насаден клуч прихват 1/4" 188/2 6p 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13 11
Двонасочна крцкалка 1/4" 188.1/1ABI 1/4" 1
Рачка со зглоб 1/4" 188.2/2BI 1/4" 1
Т рачка 1/4" 188.3/2 1/4" 1
Продолжеток 1/4", долг 188.4/2 1/4"x55, 1/4"x150 2
Клуч имбус со T рачка 193HX 2.5, 4 2
Клуч со TX профил со T рачка, двостран 193TX TX 6, TX 9, TX 20, TX 25 4
Имбус клучеви 220/3 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 9
Имбус клуч топчест, долг 220/3SL 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 9
Прилагодлив клуч 250/1 200 1
Отстранувач на изолација со кукаст нож 385H 4 - 28 1
Комбинирана клешта 406/1VDEBI 180 1
Сечици странични 461/1VDEBI 160 1
Сечици странични 466/1VDEBI 180 1
Клешти за отстранување изолација од жица 478/1VDEBI 160 1
Шпицести клешти прави 508/1VDEBI 200 1
Шпицести клешти криви 512/1VDEBI 200 1
Ножици за сечење кабли VDE BI 580/1VDEBI 170 1
Одвртка изолирана плосната за Електричари , VDE TBI изведба 603VDETBI 0.4 x 2.5x75, 0.5 x 3.0x100, 0.6 x 3.5x100, 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150 6
Одвртка крстач (PH) изолиран, VDE TBI изведба 613VDETBI PH1x80, PH2x100 2
Тестер на напон 220 -250 630VDE 0.5 x 3.0x140 1
Секач за електричари 665/6A 250x11 1
Метро 710P 5 1
Рамка за пила 750 407 1
Браварски чекан 812 300 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
  • За почетници и професионалци

    Гарнитурите содржат различни типови клучеви, клешти, одвртки, турпии, чекани, пробивачи, длета и други алати прават одличен првокласен избор за занаетчии експерти и прав избор и за почетници.
  • Интелегентен состав

    Составот на различните гарнитури е базиран на трајна соработка со локалните професионални корисници на Униор алатите. Готовите комплети ги имаат земено во предвид барањата на индивидуални полиња за работа и претставуваат квалитетен, осетлив избор на алат по атрактивна цена.
  • Едноставен избор

    Комплетите алати од типично поле ги поедноставуваат изборот и нарачката на специфични инструменти кои ви требаат и ги користите во вашата работа. Електричарите, автомеханичарите, авто-лакерите, компјутерските техничари и многу други професионалци веруваат на искуството на Униор.