193HX

Информативен лист

pdfКлуч имбус со T рачка - 193HX

Повеќе за производот

Профили

Инбус профилПремиум хром челик ванадиумДоживотна гаранција

Атрибути на производот

 • материјал:ножеви-од специјален хром ванадиум челик
 • рачка-полипропилен
 • стебло на одвртувачот хромирано, бруниран врв
#title#
шифраЗнак НХ профилДолжинаДодатна должинаДодатна должинаДолжинатежина-- prazen stolpec --
6232382155125156112
6071612.5155125156113
6071623155125156116
6071633.5155125156120
6071644155125156124
6071654.5188150208857
6071665188150208856
6071676188150208874
607168722317525113128
607169822317525113155
6071701024820025113233
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

 • Долготрајност

  Клучевите се изработени од висококвалитете хромиран челик ванадиум со поголема густина на местата со најголем притисок, а ваквото димезионирање и производство само ја зголемуваат нивната екстремна моќност и издржливост
 • Безбедно сечење

  Со нивното специјално безбедно сечење, клучевите спречуваат оштетување на аглите и ивиците на навртките и нитните со дистрибуирање на силата подеднакво на површината настрана од надворешните линии на нитната или главата на навртката наместо директно на ивиците.
 • Иновативен дизајн

  Префинетиот дизајн овозможува Униор клучевите да гарантираат точен и ефикасен пренос на сила кон главите на навртките и завртките.