710P

Атрибути на производот

 • двокомпонентно пластично куќиште
 • со сопирач и шнола
 • Прецизна класа 2
 • метро

Информативен лист

pdfМетро - 710P

Повеќе за производот

Профили

Прецизност класа IIПроизведени во согласност со усогласените стандарди

#title#
шифраДолжина на трака во метриДијаметартежина-- prazen stolpec -- 
612131216113
612132316140
612133519230
612134825441
6121351025470
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Должина на лента

Произведени во согласност со хармонизирани стандарди

Година на производство

Нотифицирано тело бр.

Прецизност класа II

Кратенки за производителот

Европски сертификат за одобрување на тип

Состојба на работна температура

 • Прецизност во мерењето

  Мерните ленти, момент клучевите со заштита од преоптеретување, либели (и дигитални), мерила за ниво, правоаголни винкли, ѕидарски метра и мерни листови се одлични претставници на прецизни мерни инструменти, без кои успешно планирање и извршување на работата е едноставно невозможно да се замисли.
 • Употреба на тестер за безбедност

  Мерните алати се прецизни и во исто време и едноставни за употреба - како во универзални мерења со класични мерни ленти во разни варијанти така и во специфични ѕидарски и браварски работи, баждарења итн.
 • Повеќе верзии

  Униор прецизните алати се достапни во класични и верзии со уметнички дизајн - дигитални со тајмери и други карактеристики. Сите алати се дизајнирани и произведени според тековните интернационални стандарди.