Одвртка изолирана плосната за Електричари , VDE TBI изведба

603VDETBI

Атрибути на производот

 • врв од: специјален хард хром ванадиум челик, целосно зајакнат и кален
 • врв појачан
 • рачка: ергономска форма
 • трикомпонентен материјал
 • отвор во рачката за закачување
 • изработен според стандард EN 60900
 • изработен според стандард ISO 8764-1,2

Стандарди

ЕN 60900

#title#
шифраThickness x widthAdditionsl lenghtLenghtтежина-- prazen stolpec -- 
6164360.4 x 2.57516033
6164370.5 x 3.010018537
6164380.6 x 3.510018539
6164390.8 x 4.010018543
6212471.0 x 4.512522575
6164401.0 x 5.512522575
6164411.2 x 6.5150260113
6164421.2 x 8.0175295163
6212481.6 x 10.0200320115
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Голема зафатна контакт површина за поголем вртежен момент.

 • Безусловна заштита

  Униор изолираните VDE алати обезбедуваат безусловна заштита дури и кога се користат во живо коло со над 1000 волтен потенцијал. Намената на сите алати е темелно потврдена по основ на ударна сила, електрика, отпорност на пламен, изолација, лепливост и тестови за печат, така што секој алат се тестира индивидуално.
 • Високо-квалитетен челик

  Изолирани клучеви, клешти, ножици, одвртувачи и други алатки за работа со електрични и други енергетски инсталации се изработени од високо-квалитетен челик за алат со дополнителна заштита и дизајниран за едноставна и безбедна употреба.
 • VDE прописи

  VDE изолирани и тестирани во согласност со прописите VDE, Униор алатките за работа во живи електрични средини излегуваат во пресрет на барањата на меѓународно признатиот Европски EN 60900 стандард.