385H

Атрибути на производот

 • материјал: полиамид

Предности:

 • без оштетување на внатрешни спроводници согласно на безбројно разновидно прилагодување на длабочината на сечење
 • вртливата острица автоматски се претвора од циркуларна во лонгитудинална

Употреба:

 • прецизно, брзо и безбедно отстранување на сите најчести округли кабли од 4-28мм2

Повеќе за производот

Профили

Knife

#title#
шифраWire diameter in mm2Lenghtтежина-- prazen stolpec -- 
6109304 - 2817091

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Related products

 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.