613VDETBI

Атрибути на производот

 • врв од: специјален хард хром ванадиум челик, целосно зајакнат и кален
 • врв појачан
 • рачка: ергономска форма
 • трикомпонентен материјал
 • отвор во рачката за закачување
 • изработен според стандард ISO 8764-1,2 и EN 60900

Стандарди

ЕN 60900

Повеќе за производот

Профили

Article made according to VDE standardsScrewdriver profile, crosstip, PHPremium hard chrome vanadium steelLifetime warranty

#title#
шифраSign PH profileAdditionsl lenghtLenghtтежина-- prazen stolpec -- 
616443PH06014534
616444PH18018060
616445PH210021094
616446PH3150270104
616447PH4200320230
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Голема зафатна контакт површина за поголем вртежен момент.

 • Безусловна заштита

  Униор изолираните VDE алати обезбедуваат безусловна заштита дури и кога се користат во живо коло со над 1000 волтен потенцијал. Намената на сите алати е темелно потврдена по основ на ударна сила, електрика, отпорност на пламен, изолација, лепливост и тестови за печат, така што секој алат се тестира индивидуално.
 • Високо-квалитетен челик

  Изолирани клучеви, клешти, ножици, одвртувачи и други алатки за работа со електрични и други енергетски инсталации се изработени од високо-квалитетен челик за алат со дополнителна заштита и дизајниран за едноставна и безбедна употреба.
 • VDE прописи

  VDE изолирани и тестирани во согласност со прописите VDE, Униор алатките за работа во живи електрични средини излегуваат во пресрет на барањата на меѓународно признатиот Европски EN 60900 стандард.