630VDE

Атрибути на производот

 • димензија 140 со клип
 • изработено по стандард ЕN 60900

Стандарди

ЕN 60900

Информативен лист

pdfТестер на напон 220 -250 - 630VDE

Повеќе за производот

Профили

Article made according to VDE standardsScrewdriver profile, flatLifetime warranty

#title#
шифраThickness x widthAdditionsl lenghtLenghtтежина-- prazen stolpec -- 
6176590.5 x 3.06014013
6176600.6 x 3.59018024
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Ергономската рачка е изработена за заштита на вашите дланки.

Голема зафатна контакт површина за поголем вртежен момент.

 • Безусловна заштита

  Униор изолираните VDE алати обезбедуваат безусловна заштита дури и кога се користат во живо коло со над 1000 волтен потенцијал. Намената на сите алати е темелно потврдена по основ на ударна сила, електрика, отпорност на пламен, изолација, лепливост и тестови за печат, така што секој алат се тестира индивидуално.
 • Високо-квалитетен челик

  Изолирани клучеви, клешти, ножици, одвртувачи и други алатки за работа со електрични и други енергетски инсталации се изработени од високо-квалитетен челик за алат со дополнителна заштита и дизајниран за едноставна и безбедна употреба.
 • VDE прописи

  VDE изолирани и тестирани во согласност со прописите VDE, Униор алатките за работа во живи електрични средини излегуваат во пресрет на барањата на меѓународно признатиот Европски EN 60900 стандард.