631B

Атрибути на производот

 • нужен алат во секоја работилница за автомобили
 • безбедносен слој на врвот на тестерот, наменет да ги заштити корисниците од повреди
 • се користи за проверка на електрични инсталации во сите 6 - 24 V системи во автомобили

УПОТРЕБА:

 • Поврзете го клипот во секоја земјишна точка
 • Пробијте ја изолацијата на жицата со врвот на тестерот и најдете гола жица
 • Продолжете со пробивање на изолацијата долж жицата се дури тестерот не престане да биде осветлен, што покажува дека жицата е во прекин
 • Употребата за други намени или на различни волтажи може да е опасно по живот
 • Производот да не се користи во мрежа под напон

Профили

Аwl типДоживотна гаранција

#title#
шифраВолтДодатна должинаДијаметарДолжинатежина-- prazen stolpec -- 
6198566 - 24121.811038
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
 • Заштита на површината

  Алатите за автомобили се изработени од одличен челик со подобрен состав. Неколку модели одат со дополнителна хромирана заштита на површината.
 • Ергономска рачка

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Висока прецизност

  Со својот перфектен дизајн и технолошка супериорност, Униор алатите за автомобили осигуруваат висока прецизност во секоја прилика за општа и наменска употреба.