188.2/2BI

Атрибути на производот

 • материјал:специјален флекс хром ванадиум челик
 • ладно ковано тело
 • целосно појачан
 • завршна површина: хромирана по стандард ISO 1456:2009
 • ергономични робусни двокомпонентни рачки
 • изработен според стандард ISO 3315

Стандарди

ИСО 3315 Бр. 252

Информативен лист

pdfРачка со зглоб 1/4" - 188.2/2BI

Профили

1/4” pointPremium flex chrome vanadium steelLifetime warranty

#title#
шифраSign SQ 4-point profileLenghtтежина-- prazen stolpec -- 
6119021/4"15081
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.