1000T

Атрибути на производот

  • Дизајнирани за основно одржување на електро инсталации.

Информативен лист

pdfГарнитура алати - 1000T

#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина тежина
Гарнитура алати 609330 1000T - 53 9800
Двостран вилушкаст клуч 110/1 6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22, 21 x 23, 24 x 26, 25 x 28, 27 x 32 12
Имбус клуч топчест 220/3S 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 9
Прилагодлив клуч 250/1 200 1
Комбинирана клешта 406/1VDEBI 160 1
Електро комбинирки клешти 420/1VDEBI 180 1
Клешти за кабелски папучи 425/4AB 1.5 - 6x240 1
Изолирани клешти папагалки 447/1VDEBI 240 1
Сечици странични 466/1VDEBI 180 1
Клешти за отстранување изолација од жица 478/1VDEBI 160 1
Шпицести клешти прави 508/1VDEBI 170 1
Шпицести клешти криви 512/1VDEBI 170 1
Повеќенаменски електричарски клешти 514/1BI 160 1
Ножици за сечење кабли VDE BI 580/1VDEBI 230 1
Одвртка изолирана плосната за Електричари , VDE TBI изведба 603VDETBI 0.4 x 2.5x75, 0.5 x 3.0x100, 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150, 1.2 x 8.0x175 6
Одвртка крстач (PH) изолиран, VDE TBI изведба 613VDETBI PH0x60, PH1x80, PH2x100 3
Тестер на напон 220 -250 630VDE 0.5 x 3.0x140, 0.6 x 3.5x180 2
Избивач 641/6 5 1
Плоснат секач 660/6 150 1
Секач за електричари 665/6A 250x12 1
Метро 710P 3 1
Рамка за пила 750 407 1
Плосната турпија, груба, со рачка 760HB 200 1
Полукружна турпија со рачка, груба 761HB 200 1
Браварски чекан 812 300 1
Чекан за камен 817 1000 1
Пластичен чекан 820 32 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
  • За почетници и професионалци

    Гарнитурите содржат различни типови клучеви, клешти, одвртки, турпии, чекани, пробивачи, длета и други алати прават одличен првокласен избор за занаетчии експерти и прав избор и за почетници.
  • Интелегентен состав

    Составот на различните гарнитури е базиран на трајна соработка со локалните професионални корисници на Униор алатите. Готовите комплети ги имаат земено во предвид барањата на индивидуални полиња за работа и претставуваат квалитетен, осетлив избор на алат по атрактивна цена.
  • Едноставен избор

    Комплетите алати од типично поле ги поедноставуваат изборот и нарачката на специфични инструменти кои ви требаат и ги користите во вашата работа. Електричарите, автомеханичарите, авто-лакерите, компјутерските техничари и многу други професионалци веруваат на искуството на Униор.