820

Атрибути на производот

 • материјал: целидор, тврдост 60-70 потпора D
 • отпорно на маснотии
 • носач од сиво лиено железо
 • дрвена, лакирана рачка
 • наменет за меки материјали

Информативен лист

pdfПластичен чекан - 820

Повеќе за производот

Профили

Wear eye protectionWear protective glovesHammer weight in gramsRebound hammer

#title#
шифраDiameterLenghtWidthтежина-- prazen stolpec -- 
6018322226080165
6018332728090245
60183432300100321
60183540320112565
60183650360120830
601837603801251275

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Резервни делови

 • Високо квалитетен материјал

  Made of Premium Flex Plus Carbon Steel, Unior hammers have an induction hardened striking surface and peen. The superiority of the materials and state-of-the art manufacture are two qualities distinguishing not only hammers, but also other Unior striking tools, such as forged chisels and various punches.
 • Ергономски дизајн

  Нивната најопшта употреба - водечки клинови - долго се пропагира од различни типови чекани и други ударни алати. Рангот на оригинални чекани со оригинална дрвена рачка е проширен со алати со метална рачка, дополнително изолирани со пластично куќиште. Униор чеканите имаат ергономски дизајнирани пластични куќишта за подобрување на фатот и овозможување побезбедна употреба.
 • Прецизност

  Целта на универзалната употреба на чеканите или ѕидарските, столарските, браварските, чеканите за заварување и другите чекани со специфична употреба е ефикасно да ја пренесат активната сила на една прецизирана цел.