812.1

Атрибути на производот

  • рачка од јасеново дрво со заоблен клин
#title#
шифраHammer weightHammer weightHammer weightHammer weightHammer weightHammer weightтежина-- prazen stolpec -- 
605101100100222245 +
605102150, 200150, 200272765 +
605103250, 300250, 3003232105 +
605104400400400105 +
6051055005004040105 +
605106600600700105 +
605107800800190 +
605108100010005050154 +
6051091250, 15001250, 15006060168 +
60511020002000236 +
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
  • Високо квалитетен материјал

    Made of Premium Flex Plus Carbon Steel, Unior hammers have an induction hardened striking surface and peen. The superiority of the materials and state-of-the art manufacture are two qualities distinguishing not only hammers, but also other Unior striking tools, such as forged chisels and various punches.
  • Ергономски дизајн

    Нивната најопшта употреба - водечки клинови - долго се пропагира од различни типови чекани и други ударни алати. Рангот на оригинални чекани со оригинална дрвена рачка е проширен со алати со метална рачка, дополнително изолирани со пластично куќиште. Униор чеканите имаат ергономски дизајнирани пластични куќишта за подобрување на фатот и овозможување побезбедна употреба.
  • Прецизност

    Целта на универзалната употреба на чеканите или ѕидарските, столарските, браварските, чеканите за заварување и другите чекани со специфична употреба е ефикасно да ја пренесат активната сила на една прецизирана цел.