820A

Атрибути на производот

 • материјал: полиуретан, тврдост 45-55 по скала D
 • отпорно на маснотии
 • носач од сиво лиено железо
 • дрвена, лакирана рачка
 • многу цврст и нескршлив материјал кој дозволува разновидност на употреба

Информативен лист

pdfПластичен чекан - 820A

Повеќе за производот

Профили

Wear eye protectionWear protective glovesHammer weight in gramsRebound hammer

#title#
шифраDiameterLenghtWidthтежина-- prazen stolpec -- 
6054912226080160
6054922728090230
60549332300100335
60549440320112535
60549550360120870
605496603801251285

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Резервни делови

 • Високо квалитетен материјал

  Made of Premium Flex Plus Carbon Steel, Unior hammers have an induction hardened striking surface and peen. The superiority of the materials and state-of-the art manufacture are two qualities distinguishing not only hammers, but also other Unior striking tools, such as forged chisels and various punches.
 • Ергономски дизајн

  Нивната најопшта употреба - водечки клинови - долго се пропагира од различни типови чекани и други ударни алати. Рангот на оригинални чекани со оригинална дрвена рачка е проширен со алати со метална рачка, дополнително изолирани со пластично куќиште. Униор чеканите имаат ергономски дизајнирани пластични куќишта за подобрување на фатот и овозможување побезбедна употреба.
 • Прецизност

  Целта на универзалната употреба на чеканите или ѕидарските, столарските, браварските, чеканите за заварување и другите чекани со специфична употреба е ефикасно да ја пренесат активната сила на една прецизирана цел.