812.2

Информативен лист

pdfКлин за чекани - 812.2

Профили

Lifetime warranty

#title#
шифраHammer weightHammer weightHammer weightHammer weightHammer weightHammer weightHammer weightтежина-- prazen stolpec -- 
60962610010022222
605095150, 200150, 200272730
605096250, 300250, 300323230
60509740040040030
605098500, 600500, 600404070030
605099800,1000, 1250800,1000, 125050, 6050, 601000, 125030
6051001500, 20001500, 20001500, 200030
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
  • Високо квалитетен материјал

    Made of Premium Flex Plus Carbon Steel, Unior hammers have an induction hardened striking surface and peen. The superiority of the materials and state-of-the art manufacture are two qualities distinguishing not only hammers, but also other Unior striking tools, such as forged chisels and various punches.
  • Ергономски дизајн

    Нивната најопшта употреба - водечки клинови - долго се пропагира од различни типови чекани и други ударни алати. Рангот на оригинални чекани со оригинална дрвена рачка е проширен со алати со метална рачка, дополнително изолирани со пластично куќиште. Униор чеканите имаат ергономски дизајнирани пластични куќишта за подобрување на фатот и овозможување побезбедна употреба.
  • Прецизност

    Целта на универзалната употреба на чеканите или ѕидарските, столарските, браварските, чеканите за заварување и другите чекани со специфична употреба е ефикасно да ја пренесат активната сила на една прецизирана цел.