817

Атрибути на производот

 • материјал: специјален флекс плус јаглероден челик
 • кован
 • ударна површина индукциски појачана
 • завршна површина: лакирана
 • рачка од јасеново дрво со заоблен клин
 • изработен по стандард DIN 6475

Стандарди

ДИН 6475

Информативен лист

pdfЧекан за камен - 817

Повеќе за производот

Профили

Носете заштитни очилаНосете заштитни ракавициТежина на чекан во грамовиАмортизационен чеканДоживотна гаранција

#title#
шифраТежина на чеканДебелинаДолжинаШиринатежина-- prazen stolpec -- 
601840100040260951065
6018411250432601001305
6018421500452801151525
6018432000503001202050
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Резервни делови

 • Високо квалитетен материјал

  Направени од висококвалитетен Flex Plus јаглероден челик, чеканите на Униор имаат индукционо зацврстена површина. Супериорноста на материјалите и врвната изработка се 2 работи по кои што се разликуваат не само чеканите туку и другите алати од Униор.
 • Ергономски дизајн

  Нивната најопшта употреба - водечки клинови - долго се пропагира од различни типови чекани и други ударни алати. Рангот на оригинални чекани со оригинална дрвена рачка е проширен со алати со метална рачка, дополнително изолирани со пластично куќиште. Униор чеканите имаат ергономски дизајнирани пластични куќишта за подобрување на фатот и овозможување побезбедна употреба.
 • Прецизност

  Целта на универзалната употреба на чеканите или ѕидарските, столарските, браварските, чеканите за заварување и другите чекани со специфична употреба е ефикасно да ја пренесат активната сила на една прецизирана цел.