964/50SOS

Атрибути на производот

 • Tool tray dimension: 564 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 18x socket 1/2", 6 point (article 190/1 6P) dim. 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 30, 32
 • 1x reversible ratchet 1/2"
 • accessories 1/2"; 1x sliding T - handle, 2x extension bar (125, 250mm), 1x universal joint
 • 5x socket 1/2", long type, 12 point (article 190/1L12P) dim. 10, 13, 17, 19, 22, 24
 • 9x hex socket 1/2" (article 192/2HX) dim. 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 14, 17
 • 9x hex wrench (article 220/3) dim. 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 on plastic clip
 • 6x pin punch (article 641/6) dim. 2, 3, 4, 5, 6, 8)
 • 1x centre punch (article 642/6) in dim. 4
 • 2x chisel dim. 150; flat (artikel 660/6), cross (artikel 670/6)

Повеќе за производот

Профили

Premium flex chrome vanadium steel

#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура насадни клучеви во ЅОЅ влошка за алат 623991 964/50SOS - 57
Двосмерна крцкалка 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Рачка со зглоб 1/2" 190.2/1BI 1/2"x380 1
Т Рачка - 1/2" 190.3/1 1/2" 1
Продолжеток 1/2", долг 190.4/1 1/2"x125, 1/2"x250 2
Кардански зглоб од 1/2 190.6/2 1/2" 1
Насаден клуч прихват 1/2" 190/1 6p 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 30, 32 18
Насаден клуч , долг, 12 аголен прихват 1/2" 190/1L12p 10, 13, 17, 19, 22, 24 6
Насаден имбус приклучок од 1/2" 192/2HX 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 14, 17 9
Гарнитура инбус клучеви на пластичен сталак 220/3PH 1
Избивач 641/6 2, 3, 4, 5, 6, 8 6
Централен обележувач - точкало 642/6 4 1
Плоснат секач 660/6 150 1
Секач крстач 670/6 150 1
ЅОЅ влошка за алат за 964/50АЅОЅ VL964/50SOS 564x364x30 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Резервни делови

 • За почетници и професионалци

  Гарнитурите содржат различни типови клучеви, клешти, одвртки, турпии, чекани, пробивачи, длета и други алати прават одличен првокласен избор за занаетчии експерти и прав избор и за почетници.
 • Интелегентен состав

  Составот на различните гарнитури е базиран на трајна соработка со локалните професионални корисници на Униор алатите. Готовите комплети ги имаат земено во предвид барањата на индивидуални полиња за работа и претставуваат квалитетен, осетлив избор на алат по атрактивна цена.
 • Едноставен избор

  Комплетите алати од типично поле ги поедноставуваат изборот и нарачката на специфични инструменти кои ви требаат и ги користите во вашата работа. Електричарите, автомеханичарите, авто-лакерите, компјутерските техничари и многу други професионалци веруваат на искуството на Униор.