190.4/1

Атрибути на производот

 • материјал:специјален флекс хром ванадиум челик
 • кован,целосно појачан и кален
 • завршна површина: хромирана според ISO 1456: 2009
 • полирани врвови
 • изработен според стандард ISO 3316

Стандарди

ИСО 3316 Бр. 204

Профили

1/2” internal 4-point1/2” pointDo not use with pneumatic toolsPremium flex chrome vanadium steelLifetime warranty

#title#
шифраSign SQ 4-point profileLenghtDiameterDiameterтежина-- prazen stolpec -- 
6079551/2"7516.824114
6008741/2"12516.824178
6008751/2"25016.824326
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.