Гарнитура насадни клучеви со додатоци во SOS влошка за алат

964/30SOS

Атрибути на производот

 • Tool tray dimension: 564 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 12x socket 1/4", 6 point (article 188/2 6P) dim. 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
 • 7x socket 1/4" with internal TX profile (article 189/2) dim. E4, E5, E6, E7, E8, E10, E11
 • 19x screwdriver socket 1/4"; hex (article 187/2HX dim. 3, 4, 5, 6, 7), TX profile (article 187/2TX dim. TX8, TX10, TX15, TX20, TX25, TX27, TX30, TX40), crosstip (article 187/2PH dim. PH 1, PH 2, PH 3), flat (article 187/2SL dim. 0.8x4, 1,0x5,5, 1,2x7)
 • 1x reversible ratchet 1/4"
 • accessories 1/4"; 1x swivel handle, 1x sliding T - handle, 2x extension bar (55, 150mm), 1x universal joint, 1x adaptor (1/4"-3/8")
 • 1x spinner handle 1/4"
 • 17x socket 3/8", 6 point (article 238/1 6P) dim. 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
 • 1x reversible ratchet 3/8"
 • accessories 3/8"; 1x swivel handle, 1x sliding T - handle, 2x extension bar (125, 250mm), 1x universal joint, 1x adaptor (3/8 - 1/2")
 • 18x socket 1/2", 6 point (article 190/1 6P) dim. 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 30, 32
 • 1x reversible ratchet 1/2"
 • accessories 1/2"; 1x swivel handle, 1x sliding T - handle, 2x extension bar (125, 250mm), 1x universal joint
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура насадни клучеви со додатоци во SOS влошка за алат 621389 964/30SOS - 96
Насаден клуч прихват 1/4" 188/2 6p 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 12
Насаден клуч со внатрешен ТХ профил 1/4" 189/2 E 4, E 5, E 6, E 7, E 8, E 10, E 11 7
Насаден клуч инбус прихват 1/4 187/2HX 3, 4, 5, 6, 7 5
Насаден клуч со ТХ профил прихват 1/4 187/2TX TX 8, TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40 8
Насаден клуч плоснат 1/4 187/2SL 0.8 x 4, 1,0 x 5,5, 1,2 x 7 3
Насаден клуч крстач прихват 1/4" 187/2PH PH 1, PH 2, PH 3 3
Двонасочна крцкалка 1/4" 188.1/1ABI 1/4" 1
Рачка со зглоб 1/4" 188.2/2BI 1/4" 1
Т рачка 1/4" 188.3/2 1/4" 1
Продолжеток 1/4", долг 188.4/2 1/4"x55, 1/4"x150 2
Кардански зглоб 1/4" 188.6/2 1/4" 1
Адаптер 1/4" 188.7/2 1/4" - 3/8" 1
Продолжеток-одвртка со рачка 1/4 188.8 1/4" 1
Насаден клуч со приклучок од 3/8" 238/1 6p 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 17
Флексибилна двосмерна крцкалка 3/8" 238.1/1FBI 3/8" 1
Рачка со зглоб 3/8" 238.2/1BI 3/8" 1
T-рачка 3/8" 238.3/1 3/8" 1
Продолжеток 3/8", долг 238.4/2 3/8"x45, 3/8"x75 2
Продолжеток 3/8", долг 238.4/1 3/8"x125, 3/8"x250 2
Кардански зглоб 3/8" 238.6/1 3/8" 1
Адаптер 3/8" 238.7/1 3/8" - 1/2" 1
Насаден клуч прихват 1/2" 190/1 6p 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 30, 32 18
Двосмерна крцкалка 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Рачка со зглоб 1/2" 190.2/1BI 1/2"x380 1
Т Рачка - 1/2" 190.3/1 1/2" 1
Продолжеток 1/2", долг 190.4/1 1/2"x250, 1/2"x125 2
Кардански зглоб од 1/2 190.6/2 1/2" 1
SOS влошка за 964/30 SOS vl964/30SOS 564x364x30 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Резервни делови

 • За почетници и професионалци

  Гарнитурите содржат различни типови клучеви, клешти, одвртки, турпии, чекани, пробивачи, длета и други алати прават одличен првокласен избор за занаетчии експерти и прав избор и за почетници.
 • Интелегентен состав

  Составот на различните гарнитури е базиран на трајна соработка со локалните професионални корисници на Униор алатите. Готовите комплети ги имаат земено во предвид барањата на индивидуални полиња за работа и претставуваат квалитетен, осетлив избор на алат по атрактивна цена.
 • Едноставен избор

  Комплетите алати од типично поле ги поедноставуваат изборот и нарачката на специфични инструменти кои ви требаат и ги користите во вашата работа. Електричарите, автомеханичарите, авто-лакерите, компјутерските техничари и многу други професионалци веруваат на искуството на Униор.