238.1/1FBI

Атрибути на производот

 • материјал: специјален флекс хром ванадиум челик
 • ковано тело
 • целосно појачан и кален
 • хромирана по стандард ЕN 12540
 • ергономски робусни двокомпонентни рачки

Предности:

 • механизам со 75 - заба
 • работен агол од 4,8°
 • флексибилната рачка дозволува работење нагиб максимално до 90° со 22,5°
 • Безбедносен систем за заклучување
 • Втичницата се ослободува од крцкалката со едноставно притискање на копчето.

Повеќе за производот

Профили

3/8” pointPremium flex chrome vanadium steel

#title#
шифраSign SQ 4-point profileLenghtThicknessWidthтежина-- prazen stolpec -- 
6183683/8"2603035322

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.