189/2

Атрибути на производот

 • материјал:специјален флекс хром ванадиум челик
 • кован, целосно појачан
 • хромиран според ISO 1456:2009
#title#
шифраTX wrench sizeLenghtDiameterDiameterтежина-- prazen stolpec -- 
607911E 425125.415
607912E 525126.715
607913E 625127.715
607914E 725128.315
607915E 8251210.115
607916E 10251211.315
607917E 11251212.915

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.