1000AC

Атрибути на производот

  • Алатот е наменет како основа за било кој електричар.

Информативен лист

pdfГарнитура алати - 1000AC

#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина тежина
Гарнитура алати 604577 1000AC - 21 4244
Отстранувач на изолација со кукаст нож 385H 4 - 28 1
Комбинирана клешта 406/1VDEBI 180 1
Сечици странични 461/1VDEBI 160 1
Плоснати клешти 472/1VDEBI 160 1
Клешти за отстранување изолација од жица 478/1VDEBI 160 1
Шпицести клешти прави 508/1VDEBI 200 1
Одвртка изолирана плосната за Електричари , VDE TBI изведба 603VDETBI 0.4 x 2.5x75, 0.6 x 3.5x100, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150 4
Одвртувач Плоснат CR изведба 605CR 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150 2
Одвртка крстач (PH) изолиран, VDE TBI изведба 613VDETBI PH1x80, PH2x100 2
Тестер на напон 220 -250 630VDE 0.5 x 3.0x140 1
Плоснат секач 660/6 200 1
Секач за електричари 665/6A 250x11 1
Метро 710P 3 1
Пила 753W 150 1
Полукружна турпија со рачка, груба 761HB 200 1
Браварски чекан 812 300 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
  • За почетници и професионалци

    Гарнитурите содржат различни типови клучеви, клешти, одвртки, турпии, чекани, пробивачи, длета и други алати прават одличен првокласен избор за занаетчии експерти и прав избор и за почетници.
  • Интелегентен состав

    Составот на различните гарнитури е базиран на трајна соработка со локалните професионални корисници на Униор алатите. Готовите комплети ги имаат земено во предвид барањата на индивидуални полиња за работа и претставуваат квалитетен, осетлив избор на алат по атрактивна цена.
  • Едноставен избор

    Комплетите алати од типично поле ги поедноставуваат изборот и нарачката на специфични инструменти кои ви требаат и ги користите во вашата работа. Електричарите, автомеханичарите, авто-лакерите, компјутерските техничари и многу други професионалци веруваат на искуството на Униор.