990MA17

Атрибути на производот

 • основни димензии на работна маса L 2000 x W 750 x H 2025mm
 • модул вклучува пластични кутии: 60x60x50mm 2 парчиња, 90x60x50mm 5 парчиња, 120x60x50мм 3 парчиња, 90x90x50мм 1 компјутер, 120x120x50мм 1 компјутер, 180x90x50мм 1 компјутер
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Модулна работна маса - модул А17 627655 990MA17 2 m 28
Широк ормар за алат - 6 фиоки 990WD6LC100 663x650x870 1
Прилагодлива ногарка за модуларен работен пулт 990LA 100x650x690x1110 1
Дрвен пулт 990TW 2000x750x40 1
Лева потпора 990SL 32x45x1155 1
Средна потпора 990SM 32x45x1155 1
Десна потпора 990SR 32x45x1155 1
Носач со парапетни канал 990HPC 983x73x131 (2x) 2
Перфорирано пано, сет од 2 парчиња 990B 952x1018 1
Висечки ормар за работен пулт 990CAU 1000x350x510 (2x) 2
Светло 990LIGHT 900 (2x) 2
Модуларен држач 990.MD 460x226 1
Основа за пластични кутии BASE.990MOD 450x210 1
Држач за AKU одвртувачи h.990.BAT 35x84x22 1
Држач за чекани h.990.HAM  (2x) 2
Држач за хартија h.990.PAP 1
Држач за клешти h.990.PLI 50x22 (5x) 5
Држач за одвртувачи h.990.SCR  (2x) 2
Држач за лап топ h.990.TAB 1
Држач за клучеви h.990.WRE 1
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
 • Квалитетен лим

  Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
 • Иновативен дизајн

  Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
 • Прегледно сместување на алатот

  Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.