990LIGHT

Атрибути на производот

 • со кабел за напојување и два конектори за осветлување.
 • век на траење на лед е 25000 часа
 • Температура боја е 4000К
 • без Hg
 • без UV

Профили

IP рејтингВек на ледТемпература бојабез Hgбез UVДоживотна гаранција

#title#
шифрадим.ДолжинаШиринаВисинаПотрошувачка на енергија во вати (W)Осветлување во лумен (lm)тежина-- prazen stolpec -- 
6256666006002337101000340
6256679008602337151400297
625671120011502337201900315
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
 • Квалитетен лим

  Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
 • Иновативен дизајн

  Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
 • Прегледно сместување на алатот

  Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.