990B

Атрибути на производот

 • обложена со еко боја на Qualicoat стандард за квалитет
 • материјал: специјален ПЛУС челичен лим
#title#
шифраLenghtWidthHeightтежина-- prazen stolpec -- 
62565295228101812600
625653120228101816400
625654143628101819800

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Accessories

Related products

 • Квалитетен лим

  Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
 • Иновативен дизајн

  Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
 • Прегледно сместување на алатот

  Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.