h.990.TAB

Атрибути на производот

 • материјал: специјален челичен лим 2,00мм
 • монтажа на перфориран ѕид на Униор под 67 °
 • монтажа со четири завртки M6x10mm
 • прилагодлива ширина од мин. 210mm до максимум. 340mm со употреба на страничните лизгачи
 • гумени завртки на дното на држачот ги спречуваат оштетувањата на лаптопот

Информативен лист

pdfДржач за лап топ - h.990.TAB

Повеќе за производот

Профили

Доживотна гаранција

#title#
шифраМинимална должинаЛ макс.ШиринаВисинатежина-- prazen stolpec -- 
627073210340852131090
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

 • Квалитетен лим

  Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
 • Иновативен дизајн

  Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
 • Прегледно сместување на алатот

  Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.